Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cinquena víctima per coronavirus a Palafrugell

Escrit per a 31 de març de 2020

  • Les dades actualitzades pel SSIBE deixen més positius pel virus. 8 confirmats a la residència Palafrugell Gent Gran i 29 que presenten símptomes.

Els positius de coronavirus a la residència Palafrugell Gent Gran continuen agumentant. En aquest sentit, avui s’ha informat de 8 nous positius i 29 persones que presenten símptomes. A més, s’ha confirmat la cinquena víctima per coronavirus a Palafrugell.  En total, doncs, ja són vuit les persones a tot el Baix Empordà que han perdut la vida.

Actualment, hi ha 147 casos de COVID-19 diagnosticats pels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Segons dades d’aquest dimarts al migdia, a l’Hospital de Palamós hi ha 31 persones ingressades que han donat positiu per coronavirus. D’altra banda, n’hi ha 7 més que estan pendents de resultats. 

Per la seva banda, des del SSIBE, s’informa que al centre Palafrugell Gent Gran hi ha 8 persones amb positiu per la COVID-19. A més, apunten a que 29 més presenten símptomes, tot i que no tenen els resultats de les proves que confirmin la malaltia.. 


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *