Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Campanya comercial de Nadal a Palafrugell

Escrit per a 3 de Desembre de 2019

  • Oohxigen ha organitzat “A Palafrugell ho trobaràs tot”, una campanya comercial que s’inicia el 14 de desembre i s’allarga fins el 5 de gener.
  • Hi participen un total de 129 establiments i negocis de Palafrugell.

La Susanna Casademont i la Vero Serralvo, presidenta i dinamitzadora d’Oohxigen, l’associació de comerç i de negoci del municipi han explicat els detalls de la campanya comercial de Nadal a Palafrugell. Principalment, han destacat la bona acollida del “A Palafrugell ho trobaràs tot” en el que hi participaran un total de 129 establiments i negocis.

La Susanna Casademont, presidenta d’Oohxigen ha recordat que la campanya s’iniciarà el proper 14 de desembre i que s’allargarà fins l’arribada de reis. No obstant això, hi haurà uns dies determinats en el que hi haurà el gruix d’activitats.

Una de les novetats respecte l’edició anterior és que la campanya d’enguany estarà impulsada íntegrament per l’associació. No obstant això, se seguirà la línia de l’any passat que va impulsar l’IPEP.

D’altra banda, un aspecte a remarcar és la gran resposta dels comerços i negocis de Palafrugell. En aquest sentit, la Vero Serralvo ha destacat que dels 129 col·laboradors no tots són associats.

A més a més, això ha suposat que alguns comerços no associats s’hagin adherit a Oohxigen. En aquesta línia, Serralvo ha recordat que quan van començar només eren 38 socis i, actualment, en són 138.

Una ruleta amb milers de premis

Una de les principals novetats que presenta aquesta campanya és la incorporació d’una ruleta itinerant que anirà repartint regals per diversos punts del municipi. Així, enguany es canvia el format de tiquets descompte de l’any passat per aquest format.

Així doncs, si voleu poder participar d’aquesta ruleta apunteu-vos les següents dates per saber en quin lloc s’ubicarà.

Dissabte 21 de desembre al Mercat de Palafrugell durant el matí. A la tarda a la plaça del Sol. El diumenge 22 al matí al carrer Estret i a la tarda al Cel Obert. D’altra banda, el dilluns 23 s’ubicarà al Barris i Buixó al matí i al carrer Sant Sebastià a la tarda. Per últim, el dimarts 24 de desembre al matí es trobarà al carrer Cavallers i a la tarda a plaça Nova. Els horaris de matins és sempre de 10:30 a 13:30h i el de tardes de 17:30 a 20:30h, llevat del dia 24 que la ruleta es farà de 17 a 19h.

D’altra banda, durant aquests dies també hi haurà activitats paral·leles. En destaquen el Pare Noel que es passejarà pel municipi i les actuacions de coral i batucada.

A més, de cara al 2020 i abans de l’arribada el Reis d’Orient s’ha organitzat una gimcana infantil per tal que els infants trobin les corones perdudes dels reis.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb la Susanna Casademont i la Vero Serralvo, al voltant de la campanya comercial de Nadal a Palafrugell en el següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *