Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ajuts per a extraescolars per al curs 2019-2020

Escrit per a 8 d'Agost de 2019

Un any més, l’Ajuntament de Palafrugell ofereix un programa d’ajuts per a activitats extraescolars per al curs 2019-2020. Les aportacions van destinades a infants i adolescents d’entre 6 i 16 anys, empadronats al municipi. Així, el programa està adreçat per tots els que vulguin participar a les activitats organitzades per les diferents àrees del consistori. A més, en aquestes propostes també hi particien associacions i entitats inscrites al registre de l’Ajuntament.

Des de l’1 d’agost i fins el 13 de setembre està obert el període de sol·licituds per optar als ajuts per a extraescolars per al curs 2019-2020. Aquestes s’hauran de presentar a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Es poden fer presencialment, o bé, a través de la seu electrònica. Això sí, només es podrà presentar una sol·licitud per infant/jove i per a una única activitat.

D’altra banda, també se’n podran beneficiar aquells joves d’entre 14 i 24 anys. No obstant això, aquests han d’estar inscrits en activitats de dinamització juvenil de Can Genís o a les aules d’art, teatre i dansa de l’àrea de Cultura.

Així, la participació de les pròpies entitats, de l’ajuntament i de les famílies permet assolir l’objectiu principal. Aquest és el de fomentar la participació dels infants i joves en projectes o activitats extraescolars del municipi, evitant que ningú en quedi exclòs per motius econòmics o de caire social.

Per la seva banda, aquesta partida de subvencions se suma a les ja habituals que concedeix el consistori. En concret, a les destinades a infants de les escoles bressol municipals, de l’Escola de música de Palafrugell, les dels menús escolars, de llibres socialitzats, robòtica, etc.

Podeu consultar les bases d’aquestes subvencions per a activitats extraescolars a través de l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *