Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


64 denúncies en matèria de residus a Palafrugell

Escrit per a 9 d'Agost de 2019

  • En només 6 mesos ja s’ha arribat al 85% de totes les denúncies efectuades durant el 2018
  • L’alcalde Palafrugell ho atribueix a que l’any passat es van centrar en la sensibilització

L’Ajuntament ha efectuat 64 denúncies en matèria de residus a Palafrugell en només 6 mesos. Així, en només mig any del 2019 ja s’han fet el 85% d’actes que hi va haver durant tot el 2018, un total de 75. Des del consistori s’explica que aquest augment ve donat perquè l’any passat van posar més el focus en fer campanyes de sensibilització.

Després que el 2018 fos un any en que el govern palafrugellenc centrés els seus esforços en duu a terme diverses campanyes de conscienciació, enguany ha començat la següent fase. Així, en aquest 2019, paral·lelament a la sensibilització, també han posat la banya en aixecar sancions. Josep Piferrer ho ha explicat a Ràdio Palafrugell.

En aquest sentit, l’alcalde palafrugellenc ha volgut remarcar que en cap cas s’ha deixat de banda la campanya informativa.

Una de les darreres accions de conscienciació va ser la instal·lació de diversos panells informatius en els que s’explicaven que les sancions per actes incívics són a partir de 400€. En aquesta línia, Piferrer no ha pogut concretar quina ha estat la mitjana de les sancions que s’han aplicat. De fet, ha especificat que no totes 64 denúncies han tirat endavant.

D’altra banda, respecte al fet que en només 6 mesos s’hagin fet el 85% de totes les denúncies que es van tramitar tot el 2018, Piferrer ho ha al·legat al fet que durant l’any passat prioritzaven informar abans que sancionar.

Així doncs, en només 6 mesos l’Ajuntament ha tramitat un total de 64 denúncies en matèria de residus a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *