Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


21 positius d’alcoholèmia en una nit a Palafrugell

Escrit per a 29 de Gener de 2020

La Policia Local de Palafrugell conjuntament amb Mossos d’Esquadra va prendre el control dels accessos a una coneguda discoteca durant el cap de setmana. L’objectiu era el de fer d’efecte dissuasori de conductes incíviques en aquesta zona del municipi i així poder mantenir la màxima seguretat. No obstant això els cossos policials van detectar 21 positius d’alcoholèmia en una nit a Palafrugell. A més, això cal sumar-hi 17 positius en consum de drogues.

La Policia i els Mossos van programar diversos controls situats en llocs propers a l’accés a l’equipament des del dissabte al migdia fins al matí de diumenge. Hi van participar 8 dotacions de la Policia palafrugellenca i 5 dotacions de Mossos d’Esquadra (3 de trànsit i 2 de seguretat ciutadana).

El resultat final d’aquest desplegament va ser el de 9 infraccions detectades per tinença de substàncies estupefaents, 1 infracció per tinença d’arma prohibida. D’altra banda, pel que fa als controls d’alcoholèmia, el balanç va ser de 20 alcoholèmies administratives detectades i 1 que anirà per via penal; i 17 drogotest realitzats van donar positiu.

Amb aquesta actuació es considera que es va poder mantenir un alt nivell de seguretat. Al mateix temps, es recorda que se seguirà programant dispositius d’aquestes característiques quan hi hagi esdeveniments vinculats a l’oci nocturn i que puguin comportar un risc per la seguretat o la convivència al municipi.


Opinions dels lectors
  1. Xavier   On   29 de Gener de 2020 at 22:33

    Cada generació comet els mateixos errors , per moltes multes que posin , per molts accidents , per molts ferits i morts cada generació fa el mateix…..

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint