Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


20 infectats i 8 defuncions a Palafrugell

Escrit per el 2 d'Abril de 2020

 • El SSIBE actualitza les dades de l’afectació per coronavirus a la comarca. Respecte ahir es doblen en nombre de positius i hi ha 3 morts més relacionades amb la COVID-19.

La darrera actualització dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ha deixat les següents xifres: 20 infectats per coronavirus i 8 defuncions a Palafrugell. Tots aquests casos tenen com a centre el centre Palafrugell Gent Gran.

El SSIBE ha donat les noves xifres de l’afectació del coronavirus a la comarca. En total, el nombre de positius al Baix Empordà ascendeix fins a 173 casos. D’aquests, 33 són pacients ingressats a l‘Hospital de Palamós, on es registren 4 morts. A més, al centre hospitalari hi ha 11 persones pendents de resultats.

Pel que fa a Palafrugell ahir hi havia 29 pacients que presentaven símptomes del coronavirus. En la darrera actualització molts d’ells s’han confirmat i la xifra de positius arriba a 20. Un altre fet a lamentar és el nombre de persones que han perdut la vida relacionades amb la malaltia. Avui s’han confirmat tres noves morts a la residència Palafrugell Gent Gran, fet que des de l’inici de la pandèmia al centre ja hagin perdut la vida 8 persones.

D’altra banda, al mateix centre, continua havent-hi 6 pacients que estan pendents de rebre resultats.


Opinions dels lectors
 1. Rafael el 3 d'Abril de 2020 a les 13:23

  Penso es podria aver evitat
  Un bon número de afectats
  per part de dirigents, com de la població .
  Visc al zona rural i no paro de veure gent caminan, en coche, moto, bici, i personals que tenen seguna residència a la zona.
  Es pot dir que son solidàries amb la resta, els malalts i els morts?????

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).